Forside    Sitemap   Søg    Printervenlig
 

  Produkter
  Opslibning af værktøj
  Om F.C. Larsen
  Kontakt os
  Kontaktpersoner
Dansk English Deutch

Savklinge – særdeles høj kvalitet

Skal I bruge savklinger? Hos FC Larsen får I en savklinge af særdeles høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af savklinger og tilbyder rådgivning ved optimering af jeres skæring. Vi sliber også gerne jeres savklinge i vores værktøjssliberi.

Ring til jeres specialist i savklinger på telefon 43 44 44 88.

Stort udvalg af savklinger

Vi har et stort udvalg af savklinger. Vi råder over 1000 savklinger og andet fræsende værktøj. Uanset om I skal bruge en savklinge med båndsav eller en savklinge med rundsav, kan FC Larsen betjene jer.

Ring til os på 43 44 44 88 og hør mere om vores store udvalg af savklinger.

Savklinge fra eget værktøjssliberi

Vi råder over vores eget værktøjssliberi med moderne udstyr. Vi tilbyder slibning, renovering og reparation af jeres savklinge. Vi servicerer blandt andet de største savværker i Danmark og Norden og samarbejder med Europas førende producenter. Vi tilbyder en samlet løsning inden for savklinger:

  • Afhentning af savklinger i transportkasser
  • Slibning, valsning, planering og kontrol af savklinge
  • Pålægning af stellite eller hårdmetal på savklinge
  • Returnering af savklinger - pålagt tandbeskyttere

Ring til os på 43 44 44 88 for en totalløsning inden for savklinger.

Specialfremstilling af savklinger

Vi har produceret savklinger siden 1914. De mange års erfaring kombineret med en høj grad af fleksibilitet gør os i stand til at specialfremstille savklinger ud fra den enkeltes behov.

Vi leverer almindelige og specielle løsninger til alle grene af dansk industri. Vi står altid klar til at indfri jeres forventninger med produkter og produktløsninger af højeste kvalitet.

Køb din savklinge på telefon 43 44 44 88.

F.C. Larsen A/S   ·   Johs Haresvej 2   ·   DK-4863 Eskilstrup   ·   Denmark   ·   Tel: +45 43 44 44 88   ·   Fax: +45 43 44 10 20   ·   email: sales@fclarsen.com