Forside    Sitemap   Søg    Printervenlig
 

  Produkter
  Opslibning af værktøj
  Om F.C. Larsen
  Kontakt os
  Kontaktpersoner
Dansk English Deutch

Specialister i rundsavklinger

Skal I bruge en rundsavklinge af høj kvalitet? Hos FC Larsen er vi specialister i rundsavklinger. Her får I specialfremstillet en rundsavklinge ud fra jeres behov. Vi tilbyder endvidere rådgivning, slibning, renovering og reparation af rundsavklinger.

Ring til din specialist i rundsavklinger på telefon 43 44 44 88.

Savklinge med rundsav eller båndsav?

Leder I efter et stort udvalg af savklinger? Hos FC Larsen finder I mere end 1000 forskellige savklinger og andet fræsende værktøj.

Skal I bruge en savklinge med rundsav eller båndsav? Ring til os på 43 44 44 88 for køb af savklinger med rundsave eller båndsave – Vi ser frem til at betjene jer.

Rundsavklinge – slibning, renovering og reparation

Hos FC Larsen råder vi over et værktøjssliberi med moderne udstyr og dygtige fagfolk. Fra vores sliberi servicerer vi de største savværker i Norden og Europa med slibning, renovering og reparation af deres rundsavklinger. Vi tilbyder totalløsninger inden for rundsavklinger, som består af:

  • Afhentning af rundsavklinge i transportkasse
  • Slibning, valsning, planering og kontrol af rundsavklinge
  • Pålægning af stellite eller hårdmetal på rundsavklinge
  • Returnering af rundsavklinge - pålagt tandbeskyttere

Ring til os på 43 44 44 88 for en samlet løsning inden for rundsavklinger.

Savklinger med rundsave – til ethvert behov

FC Larsen har udviklet savklinger med rundsave siden 1914. De mange års erfaring benytter vi os af, når vi fremstiller savklinger med rundsave, som lever op til enhver standard. Vi er også yderst fleksible i vores løsninger og kan tilbyde en savklinge med rundsav, som er fremstillet specielt efter jeres behov.

I dag leverer vi savklinger med rundsave til alle grene af dansk industri. Kort sagt tilbyder vi en savklinge med rundsav af højeste kvalitet.

Køb din savklinge med rundsav på telefon 43 44 44 88.

F.C. Larsen A/S   ·   Johs Haresvej 2   ·   DK-4863 Eskilstrup   ·   Denmark   ·   Tel: +45 43 44 44 88   ·   Fax: +45 43 44 10 20   ·   email: sales@fclarsen.com