Forside    Sitemap   Søg    Printervenlig
 

  Produkter
  Opslibning af værktøj
  Om F.C. Larsen
  Kontakt os
  Kontaktpersoner
Dansk English Deutch

Båndsavklinge – høj kvalitet, service og rådgivning

Skal I bruge en båndsavklinge? Hos FC Larsen fremstiller vi båndsavklinger af særdeles høj kvalitet. Vi tilbyder endvidere en god service fra vores eget værktøjssliberi, hvor vi sliber, renoverer og reparerer jeres båndsavklinge. Sidst men ikke mindst rådgiver vi om optimering af jeres skæring.

Ring til jeres specialist i båndsavklinger på telefon 43 44 44 88.

Mange varianter af båndsavklinger

Hos FC Larsen finder du mere end 1000 forskellige savklinger og andet fræsende værktøj. Uanset om I skal bruge en båndsavklinge eller en rundsavklinge, glæder vi os til at betjene jer.

Ring til os på 43 44 44 88 for køb af båndsavklinger.

Værktøjssliberi – slibning og reparation af båndsav klinge

Vi tilbyder ikke blot produktion af båndsav klinger. Vi kan også tilbyde slibning, renovering og reparation af jeres båndsav klinge i vores eget værktøjssliberi. Herfra servicerer vi de største savværker i Norden og samarbejder med Europas førende producenter. Vi tilbyder en samlet løsning inden for båndsav klinger:

  • Afhentning af båndsav klinger i transportkasser
  • Slibning, valsning, planering og kontrol af båndsav klinge
  • Pålægning af stellite eller hårdmetal på båndsav klinge
  • Returnering af båndsav klinger - pålagt tandbeskyttere

Ring til os på 43 44 44 88 for en totalløsning inden for båndsav klinger.

Den ideelle løsning inden for båndsavklinger

FC Larsen har fremstillet båndsavklinger siden 1914. De mange års erfaring kombinerer vi med en høj grad af fleksibilitet. Som resultat kan vi tilbyde specialfremstilling af båndsavklinger.

Vi er stolte af at kunne opfylde den enkeltes behov inden for båndsavklinger, og vi leverer i dag specialløsninger til alle grene af dansk industri. Kort sagt tilbyder vi produkter og produktløsninger af højeste kvalitet.

Køb din båndsavklinge på telefon 43 44 44 88.

F.C. Larsen A/S   ·   Johs Haresvej 2   ·   DK-4863 Eskilstrup   ·   Denmark   ·   Tel: +45 43 44 44 88   ·   Fax: +45 43 44 10 20   ·   email: sales@fclarsen.com